Veelgestelde vragen

Hoe werkt deze beeldbank?

Dit is de beeldbank van VVV Biesboschlinie vol met beelden van de regio. De beelden zijn gratis te downloaden door iedereen die beeld nodig heeft ter promotie van de regio. Het beeld komt van fotografen, maar ook van mensen die tijdens het wandelen foto’s hebben gemaakt of eigenaren van bijvoorbeeld een B&B of restaurant. Bij ieder beeld staat, indien bekend, vermeld wie de fotograaf is. Downloaden is gratis. Het vermelden van de betreffende regio is verplicht. Bij elke foto staat bij licentie heel duidelijk 'Vermelden bij gebruik’, daar zie je ook of de fotograaf vermeld moet worden. Maak snel en eenvoudig een profiel aan en download de mooiste beelden. Zoek beeld via categorietagkleur of gewoon via het zoekformulier bovenaan. 

We horen graag wat er met de beelden gebeurt. Noteer daarom bij het downloaden in de pop-up waarvoor je het beeld gebruikt. Wil je bepaalde beelden voor verschillende doelen gebruiken? Download ze dan even apart, zodat je per beeld aan kunt geven waarvoor je het gaat gebruiken.

Hoe meld ik mij aan?

Als je een beeld wilt downloaden, moet je een account bij ons aanmaken. Ga naar het kopje ‘Account’ en klik op ‘Account aanmaken’ (of klik hier). Vul alle gegevens in en klik op ‘Aanmelden’. Verder hoef je niets meer te doen. Je bent meteen ingelogd en kunt beginnen met downloaden van een eerste selectie beelden.

 

Hoe werkt het na aanmelding?

Zodra je inlogt met jouw gegevens, kun de eerste selectie beelden downloaden.


Ik zie meer beelden, maar die kan ik niet downloaden?

We hebben verschillende accounts. Om meer beelden te kunnen downloaden beoordelen we graag eerst je account uitgebreider. Je kunt bij zo'n beeld altijd een verzoek tot een uitgebreider account indienen. We behandelen je aanvraag binnen 48 uur.

 

Hoe kan ik foto’s downloaden?

Ga naar de foto die jij graag wilt downloaden. Klik op download en laat ons weten waar je het beeld voor gaat gebruiken. Klik vervolgens op ‘Beeld downloaden’. Het kan zijn dat je computer een melding geeft en dat je downloads toe moet staan. Sta deze toe en vervolgens wordt jouw beeld gedownload.

Wil je meerdere beelden downloaden? Voeg ze dan toe aan je winkelmandje. Klik op ‘Toevoegen aan mandje’. Als je alle beelden in je mandje verzameld hebt, kun je ze in één keer downloaden. Dit werkt verder hetzelfde als hierboven beschreven.

 

Mag ik onbeperkt foto’s downloaden?

Er zit geen limiet aan het downloaden van foto’s. Je kunt ze dus onbeperkt downloaden.

 

Mag ik de foto’s overal voor gebruiken?

Je mag de foto’s gebruiken ter promotie van de streek. Check in onze algemene voorwaarden hoe dat precies zit. 

 

Wat moet ik vermelden als ik de foto’s gebruik?

Er staat bij iedere foto wat je moet vermelden. Dit is altijd: VVV Biesboschlinie of biesboschlinie.com en soms ook de fotograaf.

Over ons

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne van VVV Biesboschlinie via info@biesboschlinie.com of 06-41937341.

De beeldbank in getallen

  • Beelden: 1431
  • Kernen: 21
  • Rivieren: 3
  • Forten: 3
  • Vestingen: 1